Wonen & Interieur » Huizen » Funda

Naam website: Funda

Domeinnaam: www.funda.nl

Omschrijving: Funda N.V. is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en WDM. De NVM verzorgt het woningaanbod op funda.nl, WDM speelt een toonaangevende rol op het gebied van direct-marketing en is leverancier van de unieke buurt- en omgevingsinformatie voor op de website.

Funda vormt de schakel tussen consument en NVM makelaar. Funda.nl is het belangrijkste advertentiemedium voor woningen op internet. De website faciliteert het aan- en verkoopproces van een woning en zorgt voor transparantie in de woningmarkt. Het is de ambitie van Funda om alle belanghebbenden (koper, verkoper, NVM makelaars) de middelen te bieden waarmee zij hun doelstellingen kunnen bereiken.

De website funda.nl vormt de kern van alle activiteiten. Het zoeken naar een woning staat er centraal. De belangrijkste pijlers van de website zijn het woningaanbod (koop, huur, nieuwbouw, recreatie en Europe), presentatie van alle NVM makelaarskantoren en informatie over financiën en verhuizen.

Tags: huis, woning, huis te koop, woning te koop, makelaar, makelaars, funda, huurhuis, huurwoning, koophuis, appartement, koopwoning, huis verkopen, NVM

Websites met soortgelijke inhoudWinkelCatalogus
Uitgebreid overzicht van veilige internetwinkels.
www.winkelcatalogus.nl

Gezond en Fit
Weblog over gezondheid, voeding en beweging.
www.gezond-en-fit.be

Categorieën